Located in an industrial campus, this one-story facility consists of 10,000 SF of office space and 100,000 SF of manufacturing space for the production of low voltage electrical products. At the end of a serpentine drive, a thin, red painted, steel canopy suspended from one side of a masonry accent wall welcomes visitors to the office entrance. The employee entrance and security station, located adjacent to the dining facility, recall the main office entry. The loading and receiving area is neatly hidden at the back of the facility. The exterior incorporates insulated precast concrete panels, tinted glass, and painted metal panels into an abstract Mondrian style that uses the Pass & Seymour/Legrand corporate colors.

PROJECT NAME: Pass & Seymour / Legrand Gastonia Facility

LOCATION: Gastonia, NC