Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

HAMPTON REGIONAL MEDICAL CENTER REPLACEMENT HOSPITAL

This community-centered design offers a warm, neighborly welcome for a twenty-first century hospital. LS3P worked closely with hospital staff on the programming, planning, design and construction of this healing environment, with the goal of providing a sense of comfort within a family-centered care envelope.

The lower front porch entry arcade metaphorically embraces the community, while the main lobby acts as a spacious living room. This 2-story atrium with natural light and a gracious grand staircase provides convenient access to major hospital services, from registration to dining facilities to clinical spaces. Circulation is designed for ease of access, with operational efficiency and future expansion as primary considerations.